Nieuwe Financiënminister ziet ondanks problemen toch vooruitzichten voor gezondmaking financiële sector
januari 3, 2014
Jogi wil terug als DNA lid
januari 3, 2014
Show all

Korps Politie Suriname 03 januari

Vrouw neergestoken door ex-vriend

Een vrouw is woensdagavond door haar ex-vriend Maikel T. in de rug gestoken. Het incident vond plaats aan de Sawariweg te Rijsdijk. Het slachtoffer is voor medische behandeling opgenomen in het ziekenhuis. De 43-jarige verdachte is donderdag door de politie aangehouden.

 

Recherche Nieuwe-haven houdt verdachten aan

De recherche van het bureau Nieuwe- Haven heeft het afgelopen week twee verdachten in twee afzonderlijke gevallen aangehouden en in verzekering gesteld. De verdachte Giorres M. is aangehouden en ingesloten  in verband met een inbraak gepleegd in de maand juli van het afgelopen jaar.

De 20-jarige Bijorn A. is in de laatste week van december 2013 aangehouden in verband met een bromfiets diefstal. Hij heeft samen met een andere manspersoon een bromfiets gestolen. Op video beelden is te zien hoe zij te werk gaan. De bromfiets was niet afgesloten. Gebleken is dat bromfiets dieven vaak met zijn tweeën opereren. Wanneer de bromfiets gestolen is wordt de crimineel, die op de gestolen bromfiets zit,  voortgetrokken door zijn comparant.  Op die manier wordt de plaats van het misdrijf verlaten. De politie doet een beroep op een ieder om hun bromfiets af te sluiten doormiddel van het stuurslot of een ander slot.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.