Sport 02 januari
januari 2, 2014
Bedrijven genieten nog lekker na van jaar afsluiter 2013
januari 2, 2014
Show all

Korps Politie Suriname 02 januari

 Dodelijke steekpartij te Brokopondo

Een Braziliaanse man bekend als Flamingo is gistermiddag dood gestoken in een goudmijn bekend als “Kombu” in het district Brokopondo. Flamingo is door een landgenoot doodgestoken na een heftige woordenwisseling. De verdachte is voortvluchtig.

 

Woning afgebrand

Een woning aan de Djamoestraat is vanochtend afgebrand. Het betreft een hoogbouw woning gebouwd van steen en uit hout. De woning is nagenoeg helemaal afgebrand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Niemand is gewond geraakt. De woning was tegen brand verzekerd.

 

Dodelijke auto ongeval te  Saramacca

De 20- jarige Kiran Chotoe is vanochtend bij een verkeersongeval overleden. Zijn auto sloeg over de kop in de Gangarampandayweg in het district Saramacca. Daarbij belandde auto in de langs de weg lopende sloot. Kiran raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse is komen te overlijden. Er was nog iemand in de auto namelijk de 20- jarige Nuel R. Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden vermoed de politie dat Nuel de auto bestuurde toen het ongeval plaats vond. Nuel is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij ontkend dat hij de auto bestuurde toen die over de kop ging en in de sloot terecht kwam. Merkwaardig is dat Nuel na het ongeval de plaats verlaten heeft zonder hulp te bieden aan het slachtoffer. Nuel is aangehouden in afwachting op zijn voorgeleiding bij een hulp-officier van justitie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.