10 Mobiel – Minanga Hersie – 9 december 2020
december 9, 2020
Commissie bereidt nieuwe ‘verkeerswet’ voor
december 10, 2020
Show all

Kirpalani doet drive thru kinderdag event

Om de Surinaamse kinderen in de bloemen te zetten heeft Kirpalani n. v in verband met kinderdag afgelopen zaterdag hun jaarlijkse kinderdag activiteit gehouden. Met de komst van covid 19 heeft het bedrijf dit jaar besloten deze activiteit anders te doen en wel door middel van een drive thru.  Martina Amatoemar coördinator van de kinderdag drive thru event   zegt aan radio 10 dat de organisatie zich vooral heeft gericht op de kopers die onlinegoederen gekocht hebben om zodoende de drukte te voorkomen. Ondanks deze selectie heeft de organisatie gemerkt dat de interesse naar deze activiteit heel groot is.

Felicia Sew en Joya Breidel hebben beide genoten van deze activiteit. Beide kinderen zijn van mening dat kinderdag de speciale dag is waarop alle kinderen verwend worden.

Tot zover Felicia Sew en Joya Breidel en daarvoor Martina Amatoemar de coördinator van de kinderdag activiteit van kirpalani. De organisatie blikt tevreden terug naar de activiteit en is vooral tevreden met het feit dat de bezoekers alle veiligheid instructies hebben opgevolgd. De activiteit werd gehouden op de parkeerplaats van kirpalani nv aan de J.A Pengelstraat.

Comments are closed.