Kindertehuizen danken Radio 10 voor steun

Suriname doet mee aan Robotics Challenge 2017
juni 21, 2017
Onderzoek wijst uit: Huize Betheljada zit alles behalve in financiële problemen 
juni 21, 2017
Show all

Kindertehuizen danken Radio 10 voor steun

Donaties lopen al zes maanden; 4 kindertehuizen worden bedacht

Radio 10 vierde vorig jaar december op grootse wijze haar 20-jarig bestaan. In verband daarmee heeft het bedrijf bedacht in het bijzonder diverse kindertehuizen te ondersteunen. Het gaat om Kindertehuis Odinitie, Leliëndaal, de Open Poort en kindertehuis In de ruimte. Deze krijgen al zes maanden lang aan het eind van de maand een goederenpakket.
Een speciale delegatie van de kindertehuizen heeft gistermorgen een bezoek gebracht aan Radio 10. Dit deden om hun dank uit te spreken voor het gebaar.

Ellen-Jane Duttenhofer-Damri, één van de initiatiefnemers, zegt dat hiermee wordt bewezen dat donaties gedaan door derden voor de sociale instellingen, inderdaad hun weg vinden naar hun bestemming.

De vertegenwoordigers van de tehuizen brachten ook hun dank uit voor de maandenlange donaties. Rosita Leeflang, die ook aan het sociaal project heeft meegedaan, bedankte op haar beurt de sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt.
Gedurende de afgelopen zes maanden heeft het station 4 kindertehuizen geholpen met goederenpakketten. En dat in verband met haar 20-jarig bestaan.

Comments are closed.