Kinderhuis Hoop voor Kinderen betekent doorstart

Nieuwe Cultuurdirecteur Sandie: Huisvesting en werksituatie Directoraat geniet prioriteit
juli 24, 2017
Productie hooglandrijst van 900 naar 3000 kg per ha
juli 24, 2017
Show all

Kinderhuis Hoop voor Kinderen betekent doorstart

Voormalige leiding van Claudia A heeft duidelijke afspraken met Sociale Zaken

Kinderhuis ‘Hoop voor Kinderen’, opgericht op 12 mei dit jaar, is gisteren officieel geopend. Het echtpaar Chin A Fat- Kramp geeft er leiding aan. Met dit kinderhuis wil ze als voormalige leiding van Stichting Claudia A een doorstart maken. De nieuwe kinderopvang biedt onderdak aan meer dan 50 kinderen waarvan het grootste deel eerder was ondergebracht bij Claudia A. Vanwege de ontstane perikelen tussen Anteney Chin A Fat en Kesney Kramp en de voorzitter van de voornoemde stichting, besloten het tweetal een nieuwe weg in te slaan. Dat is ‘Hoop voor Kinderen’ geworden.

Chin A Fat, de penningmeester, zegt dat voor hen de toekomst van de kinderen die ze opvangen belangrijk is. De problemen met Claudia A zijn een gepasseerd station vindt hij. Daarnaast zou minister Polak ook gevraagd hebben om het te laten voor wat het is.

In het verleden gebeurde het nogal eens dat onder anderen de kinderen van Claudia A die nu in ‘Hoop voor Kinderen’ zitten, werden gediscrimineerd. Anteney zegt dat zo een houding meer uit onwetendheid was.

Anteney Chin A Fat, de penningmeester van Kinderhuis ‘Hoop voor Kinderen’ die samen met zijn echtgenote Kesney Kramp en nog drie personen deel uit maakt van het bestuur. Dit kinderopvanghuis staat aan de Rozenbergstraat. ‘Hoop voor Kinderen’ bestaat sinds mei van dit jaar.

Comments are closed.