Jubileumjaar Unu Pikin start met kinderboekenfeest

Landbouwers Moengo bundelen zich
november 28, 2013
Senaat stemt Berlusconi weg
november 28, 2013
Show all

Jubileumjaar Unu Pikin start met kinderboekenfeest

De boekenmarkt met kinderfeest aan de Boerbuitenweg luidt de feestelijkheden in bij de viering van het tienjarig bestaan van Stichting Unu Pikin. Van 14:00 uur tot en met 19:00 uur zullen vrijdag op deze locatie boeken, hapjes en drankjes worden verkocht. Er zijn ook andere activiteiten zoals knutselen, bellenblaas-wedstrijd, blikgooien en veldspelletjes.

Op de boekenmarkt zijn er boeken voor volwassenen te koop vanaf SRD 3.Voor de kinderen zijn er leesboeken, voorleesboeken en strips. Alle gebruikte kinderboeken kosten 1 SRD, maar deze keer zijn er ook hele mooie nieuwe Kerstboeken te koop, bijvoorbeeld leuk als cadeau, zegt de stichting in een persbericht. De deelname aan de activiteiten is gratis. De opbrengst is voor uitvoering van projecten van de stichting.

Al twee keer eerder heeft Unu Pikin een kinderfeest georganiseerd. De laatste keer is vijf jaar geleden. Toen hebben bijna 200 kinderen meegedaan aan de spelletjes en knutselactiviteiten. De stichting richt regelmatig schoolbibliotheken in of helpt scholen aan meubilair. De meubels worden in de sociale werkplaats van de stichting gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.