Jongerenorganisatie tevreden over wandelmars Coronie

Newmont nog steeds toonaangevend in mijnbouwindustrie
september 11, 2017
Google in beroep tegen miljardenboete Europese Commissie
september 11, 2017
Show all

Jongerenorganisatie tevreden over wandelmars Coronie

De Jongeren Organisatie Coronie (JOC) is tevreden over de afgelopen tweedaagse wandelmars in het district. De groep Coro Krioro werd zaterdag, op de laatste dag, uitgeroepen tot de winnaar van het wandelevenement. Op de tweede plaats Zulu Brassband uit Nickerie en nummer 3 was weggelegd voor de groep ‘Honey Queen’.

Ruim 10 groepen en individuele lopers, in totaal ongeveer 300 wandelaars, deden mee aan de avond tweedaagse van Coronie. Onder hen bevonden zich deelnemers van het Ministerie van Sport en Jeugdzaken, diverse wandelverenigingen uit Saramacca en Paramaribo. Cher Doorson, de ondervoorzitter van Jongeren Organisatie Coronie, noemt het een geslaagd evenement.

Cher Doorson, JOC-ondervoorzitter: de organisatie achter de avond tweedaagse in Coronie die het afgelopen weekeinde is gelopen. De BVSS, onder leiding van Purcy Oliviera, nam het vorig jaar voor de laatste keer voor haar rekening. Het besluit om ermee op te houden viel nadat diverse sponsoren zich uit financiële overwegingen terugtrokken. Na Nickerie heeft nu Coronie bewezen over genoeg animo te beschikken om de tweedaagse wandelmarsen zelf op poten te zetten.

Comments are closed.