Jeugdparlement komt door bezoek Onderwijsminister niet tot behandeling kwestie ‘Otjeman’

Raymond Sapoen presidentskandidaat Pertjaya Luhur
december 8, 2014
Abop opent verkiezingscentrum en introduceert partij-app
december 8, 2014
Show all

Jeugdparlement komt door bezoek Onderwijsminister niet tot behandeling kwestie ‘Otjeman’

Het Nationaal Jeugdparlement is er zaterdag niet gekomen toto vergaderen over het lid Otnil ‘Otjeman’ Babel. Dit onderwerp stond op de agenda onder de naam ‘standpunt NJP, lied ‘Bullet’. Het jeugdcollege kreeg bezoek van Onderwijsminister Ashwin Adhin, die inging op allerhande onderwijsvraagstukken.

De afspraak voor het bezoek had Adhin tijdens het Nationaal Jeugdcongres gemaakt. Dit om persoonlijk de vragen over verschillende vraagstukken van de jeugdvertegenwoordigers aan te horen. Door de vele vragen die er gesteld werden aan de minister, liep de vergadering uit tot half vijf, waardoor de kwestie ‘Otjeman’ niet meer behandeld kon worden. NJP-voorzitter Priya Sital laat weten dat de kwestie nog aan de orde komt. Alleen kan ze nog niet aangeven wanneer dat zal gebeuren. Zo meldt DWT-Online.

1 Comment

  1. Regillio Wyndal schreef:

    Yep typish Su. Jammer dat ook jongeren zo te werk gaan en niets serieus aanpakken. Te zachtaardig om strenge maatregelen te treffen het zit in ons bloed om alles door de vingers te zien. Deze kwestie gaan ze gewoon laten verwateren of die element gewoon een waarscheuwing geven. Hahahahahaha. One love 2 you all. Taliban say so.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.