Jaarvergadering van de New Petroleum Producers Discussion Group van start in Paramaribo

Nationaal immunisatie programma heeft weer volop kindervaccins
oktober 17, 2017
Radio 10 Sport dinsdag 17 oktober 2017
oktober 17, 2017
Show all

Jaarvergadering van de New Petroleum Producers Discussion Group van start in Paramaribo

In Paramaribo is de jaarvergadering van de New Petroleum Producers Discussion Group van start gegaan. De New Petroleum Producers Discussion Group is een initiatief van het in London gevestigde Chatham House, The Royal Institute of International Affairs.
Het project is een samenwerking tussen opkomende olie- en gasproducenten gericht op capaciteitsversterking en behoorlijk bestuur waardoor internationale partners eerder geneigd zijn om met hen samen te werken.

Tot en met 20 oktober vinden er verschillende discussies plaats over de toekomst van de Oliesector en hoe de nieuwe beweging daar tegen op kijkt. Staatsolie is deze keer de gastheer voor de New Petroleum Producers Discussion Group.

Door Staatsolie-baas Rudolf Elias is bij de opening van de jaarvergadering gisteren het voorstel geopperd voor multinationals om liever naar mogelijkheden van samenwerking te kijken in plaats van elkaar beconcurreren.Dit gebeurt volgens hem nog veel te weinig:

Rudolf Elias, directeur van Staatsolie Maatschappij Suriname, gisteren bij de opening van de jaarvergadering van de New Petroleum Producers Discussion Group. Die duurt tot en met 20 oktober.

Comments are closed.