Jaarrede president Bouterse voorspelt niet veel goeds zegt Mahinder Jogi

Dagbladen overzicht donderdag 28 september 2017
september 28, 2017
Nog meer instellingen gedwongen om rekening te openen bij SPSB
september 28, 2017
Show all

Jaarrede president Bouterse voorspelt niet veel goeds zegt Mahinder Jogi

Volksvertegenwoordiger ziet graag kort en kernachtig betoog over financiele haalbaarheid overheidsprogramma’s

Als we VHP parlementariër Mahinder Jogi mogen geloven, zullen wij  niks nieuws te horen krijgen, als  president Desi Bouterse  zich  in zijn jaarrede vrijdag zal richten tot het volk. Zelfs verwacht de volksvertegenwoordiger  “een herhaling en opsomming van zaken die de regering in de afgelopen 7 jaar niet heeft kunnen realiseren”.

Jogi heeft dan ook graag dat het staatshoofd deze keer  een veel korter  betoog houdt in plaats van een “elle lange speech van wenselijkheden”. Volgens Jogi is het volk eerder geïnteresseerd in de werkelijke financiële positie van het land met tegelijkertijd  de vraag, met welk gericht beleid  wij nu eens eindelijk met ons allen uit de economische misère zullen  klauteren.

De regering Bouterse –Adhin heeft niet veel tijd meer over in haar regeertermijn en zal dus haast moeten maken met de uitvoering van tal van niet uitgevoerde beloofde projecten zegt Jogi.

Mahinder Jogi, volksvertegenwoordiger namens de VHP, in gesprek met Radio10. Jogi heeft geen hoge verwachting van de komende jaarrede die vrijdag 29 september  in het parlement door president DESI Bouterse zal worden uitgesproken.

Comments are closed.