Internet date met minderjarige eindigt in de cel

Farhad ingesloten voor inbraak
december 2, 2016
Trump draagt voormalig generaal voor als minister van Defensie
december 2, 2016
Show all

Internet date met minderjarige eindigt in de cel

De 18-jarige Evenz C. is op zondag 27 november door de politie van Lelydorp ingesloten.

De wetsdienaren kregen op de bewuste dag de melding dat een jongeman aan de Indira Gandhiweg door een groep personen werd achterna gezeten. Een politieambtenaar die op dat moment voorbijreed bracht redding voor Evenz door hem in zijn voertuig te nemen en te brengen naar het politiebureau Lelydorp. Hij verklaarde de 13-jarige via social-media te hebben leren kennen. Zij spraken af elkaar te ontmoeten.
Hij deed op 27 november het woonadres van het meisje in het ressort Lelydorp aan. Het stel trok zich in een zijweg terug. De familie van het 13-jarig meisje kwam erachter, keurde dit af en wilde de jongeman te lijf gaan. Evenz zette het op een lopen, achterna gezeten door de familieleden. De familieleden begaven zich samen met de 13-jarige naar het politiebureau. Bij confrontatie wilden noch de jongeman noch het meisje aangeven wat er is gebeurd.

Het meisje werd verwezen naar een arts, die haar door verwees naar een gynaecoloog. Beide doctoren hebben geconstateerd en bevestigd dat de 18-jarige seksueel contact heeft gehad met het minderjarig meisje. Evenz werd voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie. ingesloten. Deze zaak is hangende het verdere onderzoek overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

 

 

Comments are closed.