Elisabeth Samson’s Huis moet toeristische attractie worden
januari 21, 2021
Canada en Medische Zending slaan handen ineen
januari 21, 2021
Show all

ICT-Associatie herdenkt 10-jarig bestaan

Focus ligt op bijdragen aan diversificatie economie

De ICT Associatie bestaat 20 januari 10 jaar. In die tijd is gewerkt aan het creëren van bewustwording over de potentie in de ICT-sector en de kansen die er liggen voor ondernemers en overheid. Voorzitter Anushka Sonai geeft de impact aan van de coronapandemie op de sector die nu meer dan ooit op de voorgrond is geplaatst.

Digitalisering is nu en in de toekomst belangrijk voor de welvaart in het land, zegt de ICT-Associatie. Het is een technologie die, voorzien van de juiste randvoorwaarden, markten kan veranderen en waarmee ondernemers in alle takken van de economie nieuwe business kunnen genereren,

De focus gaat ook meer gericht worden op het helpen diversifiëren van de economie van het land. Zo kan onder meer armoede mede worden bestreden en het biedt ook kansen voor achtergestelde groepen.

ICT Associatie-voorzitter Anushka Sonai. De vereniging is in haar 10-jarig bestaan uitgegroeid tot een belangrijke stakeholder voor zusterorganisaties, de overheid en het bedrijfsleven. De associatie bestaat uit 60 leden; allemaal bedrijven met ICT als hun core business.

Comments are closed.