Hulk Hogan ontslagen om racistische teksten

Amerikaanse krijgt levenslang voor huurmoord op verkeerde man
juli 25, 2015
Nasleep windhoos
juli 25, 2015
Show all

Hulk Hogan ontslagen om racistische teksten

2013-09-08 00:00:00 ARLINGTON, TX - SEPTEMBER 08: Former wrester, Hulk Hogan at AT&T Stadium before a Sunday night game between the New York Giants and the Dallas Cowboys on September 8, 2013 in Arlington, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

Een geluidsopname waarop Hulk Hogan racistische taal uitslaat, heeft de worstelaar en acteur de kop gekost. Zijn werkgever, het amusementsbedrijf World Wrestling Entertainment (WWE), heeft hem op straat gezet. De beledigingen zouden onder meer betrekking hebben op het liefdesleven van zijn dochter. De tape is enkele jaren oud en dook vorige week op. De opname is niet openbaar gemaakt. Hogan (61) zegt spijt te hebben van zijn uitlatingen.

“Het is onacceptabel dat ik deze agressieve taal heb gebruikt, daar is geen excuus voor.” Voor WWE veranderen de excuses niets aan de zaak. “We respecteren de achtergronden van ieder individu”, zegt het bedrijf als verklaring voor het besluit om van de worstelaar afscheid te nemen. De advocaat van Hogan zegt dat zijn cliënt zelf ontslag heeft genomen en niet is ontslagen.

 

Comments are closed.