Hongerstaking onderneemster Nibte beëindigd

President opent nieuw kantoorgebouw Mungra Streekziekenhuis
januari 16, 2015
Sport 16 januari
januari 16, 2015
Show all

Hongerstaking onderneemster Nibte beëindigd

Marleen Nibte, die woensdagmiddag in Nickerie in hongerstaking ging, heeft gisteren, door tussenkomst van Districtscommissaris Widperkash Joeloemsing, haar actie beëindigd.

De 46-jarige moeder van drie kinderen, vroeg met haar actie aandacht voor het feit, dat zij haar gebouw, waarin al enkele jaren een restaurant wordt geëxploiteerd door een huurder, maar niet terug kan krijgen.

Nibte zegt diverse instanties te zijn afgelopen, met het verzoek te bemiddelen in dit huurdispuut, echter zonder resultaat. De zakenvrouw kon hierdoor haar plannen om zelf een onderneming te beginnen in het pand, niet uitvoeren.

Ze besloot vervolgens met dichtgeplakte mond niet meer te eten, drinken of praten, voordat de zaak zou worden opgelost. Uiteindelijk doorbrak DC Joeloemsingh de impasse en bleek de hongerstaking volgens de burgervader in feite niet nodig.

Quote….Einde hongerstaking

De DC wees Radio 10 er bovendien op, dat een marktstandvergunning, niet mag worden onderverhuurd. Volgens bronnen was de zaak in principe al door de politie behandeld, waarbij partijen tot overeenstemming waren gekomen over de afwikkeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.