HI houdt nationale consultaties over elektronisch aanbesteding systeem

Hoogendoorn Atheneum krijgt tweede jaar op een rij VOS School excellence award
november 19, 2015
CENTRALE BANK DEVALUEERT SURINAAMSE DOLLAR
november 19, 2015
Show all

HI houdt nationale consultaties over elektronisch aanbesteding systeem

CARICOM lid landen zullen een elektronisch aanbesteding systeem moeten opzetten om aangesloten te worden aan de Regional Integrated Electronic Procurement System. Dit elektronische aanbesteding systeem zal onder andere een virtuele markt creëren waardoor alle stakeholders zoals bedrijven en aannemers interactief met elkaar in contact kunnen treden.

In dit kader houdt het ministerie van Handel en Industrie in samenwerking met het CARICOM Secretariaat, nationale consultaties. Bij deze consultaties die vandaag beginnen  zal er van gedachten gewisseld worden over het nog op te zetten Regional Integrated Electronic Procurement Systeem. Deze consultaties duren tot en met  20 november 2015

De centrale aandachtspunten bij deze nationale consultaties is, dat men nagaat hoe deze Public Procurement System zal werken, welke voorzieningen en maatregelen nationaal getroffen dienen te worden en wie betrokken zal zijn bij de operationalisering van dit systeem. Ook zal Suriname hierdoor een plan kunnen ontwikkelen m.b.t. de overheidsaanbesteding welke een overzicht zal bevatten van activiteiten die nationaal uitgevoerd zullen worden in het kader van het Public Procurement.

Comments are closed.