Harde straffen toeristen bij overtreding quarantaineregels Regering merkt steeds meer feesten op

10 Mobiel – Delceggio Schijneman – 23 november 2020
november 23, 2020
Bruggen weer dicht Voornamelijk sprake van weekend lockdown-overtreders
november 24, 2020
Show all

Harde straffen toeristen bij overtreding quarantaineregels Regering merkt steeds meer feesten op

Vluchten van en naar Nederland gaan vandaag wederom van start, maar er zal hard worden opgetreden tegen bezoekers die zich niet aan de protocollen houden. Zo moeten die zich in geregistreerde hotels van de SHATA aanmelden en in quarantaine gaan. Ook moet iemand in Suriname garant staan voor de bezoekers. Dit, om erop toe te zien dat toeristen zich aan de regels houden, gezien vooral reizigers uit Nederland de verplichte quarantaine aan hun laars lappen. Wie niet eens is met deze voorwaarden zal volgens Gezondheidsminister Ramadhin maar moeten wachten op gunstigere omstandigheden.

Ook in Suriname schijnen steeds meer mensen de regels de overtreden. Kennelijk, vanuit de veronderstelling dat het Covid-19-gevaar geweken is. Er wordt steeds meer gefeest en daarop zal streng gelet worden de komende tijd; vooral met de aankomende ‘feestdagen’.

Minister Amar Ramadhin van volksgezondheid die zich boos maakt dat er steeds meer wordt gefeest en men een groot gezondheidsrisico vormt. De controle wordt dan ook opgevoerd.

Comments are closed.