Harde maatregelen in verschiet tegen leerkracht in bordenwisser incident

Tjon en FA zesde in Keirin-finale Panam games
juli 20, 2015
Miranda start operatie ‘ordening binnenstad’
juli 20, 2015
Show all

Harde maatregelen in verschiet tegen leerkracht in bordenwisser incident

Met ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur stelt harde strafmaatregelen in het vooruitzicht, tegen leerkrachten die zich bedienen van lichamelijke straffen. Dit fenomeen manifesteert zich vooral op basisscholen. In ernstige gevallen, wil het ministerie schuldige onderwijsgevenden schorsen, dan wel met ontslag sturen, zegt onder directeur Roy Narain in gesprek met Radio10.

Het departement blijft niet bij de pakken neerzitten en gaat op zoek naar oplossingen voor dit vraagstuk. Zo wordt met  instanties als Stichting Prekimi(Preventie Kindermishandeling) ,onder supervisie van Prof. Tobi Graafsma van het IGRS op de AdeKUS, middels massieve voorlichtingscampagnes en trainingen  geprobeerd dit euvel te bestrijden.

3 Comments

  1. Lydia Ezechiëls schreef:

    Sheila Walden… kijk hier naar.

  2. Jurgen Reding schreef:

    wtf dit is niet de wisser die ze gesmeten heeft . dus plaats de juiste foto van die zware houten bordenwisser

  3. @Jurgen Reding elk logisch denkend mens weet dat zo een wisser welke ze hier hebben afgebeeld never nooit zo een gapende wond aan die jongen zijn hoofd kan veroorzaken. Ik denk dat de krant naar willekeur een bordenwisser heeft geplaatst hoor. Niet zo hard van stapel lopen kill haha.