Gregory Rusland voor de derde keer gekozen als voorzitter NPS

OW-ambtenaren beschikbaar voor Ngo’s en particuliere sector
december 14, 2020
Sportverslagen – 14 december 2020
december 14, 2020
Show all

Gregory Rusland voor de derde keer gekozen als voorzitter NPS

Gregory Rusland is herkozen als voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS).

Behalve het nieuw bestuur is ook het congres bestuur gekozen voor de komende vijf jaar.  In een motie hebben alle 11 afdelingen van de NPS hun tevredenheid uitgesproken over de wijze waarop het hoofd- en congresbestuur hun werkzaamheden hebben uitgevoerd.

De voorzitter van het nieuw bestuur zegt aan RADIO 10 dat het de bedoeling is om in januari 2021 een frisse start te maken. De groene coalitiepartij zal alle afdelingen en structuren evalueren. Dit moet ervoor zorgen dat de NPS de komende jaren naar de volgende verkiezing toe, zal groeien in het aantal zetels.

Gregory Rusland, voorzitter van de NPS.

Danielle Beeldsnijder-Van Windt die herkozen is tot voorzitter van het congresbestuur, zegt de komende 5 jaar het beleid volgen en erop toezien dat de regelementen worden nageleefd. Zij doet een beroep op de ontevreden leden om de gelederen te sluiten.

Danielle Beeldsnijder- van windt, voorzitter van het congresbestuur.

De overige leden die deel uitmaken van het hoofdbestuur zijn: Jerrel Pawiroredjo, Patricia Etnel, Dorothy Hoever, Hesdy Pigot, Irshaad Fatehmahomed, Roseline Daan, Andy Lau, Ronny Oemar, Monique Sowidjojo, Sharisa Kensmil, Haroen Daha, Saskia Nahar, Michel Felisi en Rodney Revales. In het congres bestuur zitten: Rugia Bergraaf, Sjachnaz Pengel, Dayanand Dwarka, Mario Vermeer, Rachele Giddings en Hans Breeveld.

Comments are closed.