Graziella Hunsel-Rivero na vijftijen jaar terug met nieuw geluid

SLM op zoek naar geschikte partners om concurrentieslag bij te benen
juli 24, 2015
Obama zegt dat Britten in EU moeten blijven
juli 24, 2015
Show all

Graziella Hunsel-Rivero na vijftijen jaar terug met nieuw geluid

De Surinaams/Nederlandse zangeres en schrijver Graziella Hunsel-Rivero is eindelijk terug. Vrijdag lanceert zij het pop/ jazz cross-over nummer ‘Just Me’, als eerste single uit haar uit te komen solo-album ‘Minute Made Woman’. Haar tweede album sinds 2000, toen zij ‘Graziella’, haar eerste solo album uitbracht.

‘Just Me’ gaat over de innerlijke kracht waarover een ieder beschikt, om dromen klein of groot te kunnen bewerkstelligen. “Het maakt niet uit hoe oud je bent, welke kleur je hebt, welke godsdienst je belijdt of van wie je houdt, iedereen heeft de drive iets te bereiken. Dit maakt een ieder ‘Just me'”, legt de artiest uit. Voor dit lied en de andere nummers voorkomend op de CD haalde zij haar inspiratie uit de vijftien jaren die zij besteedde als Spaans docent en moeder.

Vijf maanden geleden deed Graziëlla samen met haar zoon Santana en BMW de cover van ‘Mi Dren’, een lied geschreven en origineel gezongen door haar moeder en bekend artiest Anne-Marie Hunsel. De lancering van het kaseko nummer vond in Suriname plaats. Aan het begin van dit jaar begon de artiest met het schrijven en produceren van haar nieuw product. De liederen die voorkomen op ‘Minute Made Woman’ zijn in de stijlen Jazz, Bigband, Pop en Neo -soul.

Deze live-CD wordt in oktober gelanceerd met een live concert.

Comments are closed.