Goede doelen acties in december 2017

Vandaag in het Verleden
december 5, 2017
Amerikaanse gezant van VN bezoekt Noord-Korea deze week
december 5, 2017
Show all

Goede doelen acties in december 2017

De goede Surinaamse gewoonte om aan het eind van het jaar geld en goederen in te zamelen om behoeftigen  van onze gemeenschap te  gedenken, laat zich  niet uit het veld slaan door de  heersende financieel-economische malaise.

Naast de welbekende kerstpotten actie van het Leger des Heils, hebben zich nou ook twee andere organisaties gemeld die fundraisings organiseren. Een is de Global Shapers Community Paramaribo, die gebruikte maar nog bruikbare kinderboeken en speelgoed inzamelen voor kerstmiddagen bij verschillende kindertehuizen.

Boeken en speelgoed worden tot en met dinsdag 5 december ingewacht bij ShopR.sr aan de Leysweg te Paramaribo. Alle ingezamelde spullen zullen netjes verpakt aan de kinderen worden afgegeven. Een ander is uit de modehoek, van de stichting Riyacan (Riya-chan) Couture die een speciale benefietavond organiseert op 10 december in het KKFcomplex, compleet met veiling van designer couture oftewel merkkleding.

Voor de verschillende attracties  inclusief muziek van  de formatie Freestyle, wordt van het publiek een vrijwillige bijdrage gevraagd vanaf 50 srd. Op deze avond zullen  de bekende volksvertegenwoordigers Prya Ramcharan, Ashwin Chitanie en Chan Santokhi het publiek motiveren. De opbrengsten van deze benefietavond zijn bestemd voor kinderen met een beperking die verbonden zijn aan de Mytylschool, Huize Bethaljada, De Mr. Huber Stichting en de Louise Brailleschool.

Comments are closed.