‘Goed bestuur zal redding natie betekenen’

Eenheidsbeweging moet Afro-Surinamers bundelen zegt herkozen ABOP-leider Brunswijk
mei 7, 2019
Sportverslagen – 7 mei 2019
mei 7, 2019
Show all

‘Goed bestuur zal redding natie betekenen’

Goed bestuur zal de redding betekenen voor het land Suriname. Dat aldus Marlon Budike die namens de Nationale Partij Suriname (NPS) in het parlement zit. En dat belooft de partij ook te doen zegt de volksvertegenwoordiger, wanneer het volk haar de kans geeft na de verkiezingen in 2020 in het regeercentrum te zetelen. Voor Budike is het zo klaar als een klontje dat de NPS het werk kan doen. Keer op keer heeft de ‘Groene partij’ bewezen het land uit een economisch dal te kunnen trekken. Dat komt door de deskundigheid die tot haar beschikking staat en dat zal weer eens blijken na de aankomende verkiezingen zegt het NPS-assembleelid.

Marlon Budeke die Commewijne namens de NPS vertegenwoordigt in De Nationale Assemblee (DNA). Het afgelopen weekeind werden twee kernen geïnstalleerd in het district.

Voorzitter Gregory Rusland feliciteerde de nieuwe leden en heette hen tegelijk welkom binnen de organisatie. Hij liet er in zijn toespraak geen twijfel over bestaan dat goed onderwijs de kern is voor de ontwikkeling van Suriname.

Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname, en Marlon Budike, NPS-parlementariër.

Comments are closed.