Gitzwarte dag in het verkeer; barometer naar 60

10 mobiel – Albert Calor – 18 oktober 2018
oktober 18, 2018
Wageningen krijgt tweede kans met herstart pellerij
oktober 18, 2018
Show all

Gitzwarte dag in het verkeer; barometer naar 60

Vijf verkeersdoden bij ongelukken in Saramacca en Commewijne

Slachtoffer eerdere aanrijding overlijdt in ziekenhuis

 

Vijf verkeersdoden op één dag. Het was woensdag een gitzwarte dag in het verkeer.

In Commewijne is de vijfjarige Fernando Schattevoo om het leven gekomen. Ter hoogte van Sinabo stak het jongetje samen met zijn zus rennend de straat over. De 34-jarige autobestuurder M.B. zag hij de twee kinderen plotseling de straat op rennen. Het meisje kon hij nog ontwijken, maar Fernando werd geraakt. De man meldde zich daarna aan bij de politie. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden. Zijn rijbewijs is wel ingevorderd.

 

In Saramacca kwamen vier personen om het leven na een botsing tussen een pick-up en een truck aan de Larecoweg. Het noodlot deed zich rond twee uur ’s middags voor nabij de rotonde richting Groningen. De twee voertuigen reden elkaar tegemoet. Nabij de rotonde moet de truckchauffeur de controle over het stuur zijn verloren, waardoor hij op de rijhelft van zijn tegenligger kwam, met een botsing tot gevolg. De pick-up belandde in een trens langs de weg. De vier slachtoffers moesten met behulp van de brandweer eruit worden gehaald. De politie van Saramacca is belast met het onderzoek.

 

De politie meldt ook het overlijden van de 66-jarige fietsen Sinnia Nagama. Hij was op 08 oktober betrokken bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding nabij Peperpot City, Commewijne. Hij werd vanachteren aangereden door een bromfietser. Door de val raakte Nagama gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar gaf hij dinsdag de geest. Met het overlijden van deze verkeersslachtoffers staat de verkeersbarometer op 60.

Comments are closed.