Gisteren geïnstalleerde Staatsraad wekt hoge verwachtingen, aldus president Bouterse

Politie houdt onder andere verdachte piloot aan onwederrechtelijke vrijheidsberoving
september 12, 2015
‘Waiting For Love’, The No 1 Song On Magic
september 12, 2015
Show all

Gisteren geïnstalleerde Staatsraad wekt hoge verwachtingen, aldus president Bouterse

Dertien van de vijftien leden van de Surinaamse Staatsraad zijn gisteren geïnstalleerd door president Desi Bouterse. Hij koestert hoge verwachtingen dat de raad in staat zal zijn om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Suriname.

In de Staatsraad zitten namens de Nationale Democratische Partij, Michel Kerpens, Dean Linger en Annie Kersenhout-Sadi. Mahinder Rathipal en Ganeshkoemar Kandhai vertegenwoordigen de Vooruitstrevende Hervormings Partij.

Marinus Cambiel zit er voor de ABOP, Rinette Soentik-Sapei namens de Pertjajah Luhur, Hesdy Pigot voor de NPS, Marlyn Aaron-Denz voor de politieke partij DOE, Rudi Schillevoort voor de PALU en Ronny Asabina vertegenwoordigt de BEP. De Associatie van Surinaamse Fabrikanten neemt ook zitting in de Staatsraad in de persoon van Wilgo Bilkerdijk. Van Ravaksur is van de twee naar voren geschoven kandidaten Michael Miskin nu geïnstalleerd. Flip de Vries, van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven en Robby Berenstein , de andere Ravaksur- kandidaat, worden nog op een ander nader te bepalen datum geïnstalleerd.

Comments are closed.