Geld Goal2Goal Challenge naar nabestaanden slachtoffertjes woningbranden

Glyfosaat-importstop van kracht
juli 8, 2019
Tembe Art Studio blijft in Moengo
juli 8, 2019
Show all

Geld Goal2Goal Challenge naar nabestaanden slachtoffertjes woningbranden

De premie van 2000 SRD, die is blijven staan na de Roy Belfor ‘s “Goal2Goal Challenge” op Radio 10, gaat naar de twee families in Paramaribo-Zuid die vorige week door brand zijn getroffen. Dit werd duidelijk na de challenge in het Andre Kamperveen Stadion, die live werd gevolgd in de Ontbijtradio van maandag.

De stem van oud-Voorwaarts doelman en oud-international Roy Belfor, die de prijs van de “Goal2Goal Challenge een speciale bestemming geeft.

Als doelman van Voorwaarts slaagde Belfor er op 8 juli 1979 in, in een competitieduel tegen Robinhood een opmerkelijke goal-to-goal doelpunt te maken. Uit een uittrap uit de hand kwam de bal vlak voor het doel aan, stuiterde een keer op het veld en verdween vervolgens achter goalie Wilfred Saimo. Ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van deze bijzondere goal was Radio10 bereid een challenge te houden, waarbij deelnemers hebben geprobeerd de stunt van Roy Belfor te herhalen. Helaas is het niemand gelukt. Het geld, 2000 SRD, gaat nu naar de twee families van de vijf kinderen die op 2 juli in afzonderlijke woningbranden zijn omgekomen.

Comments are closed.