Chinyere Pigot en Renzo Tjon-A-Joe Sporters van het jaar
december 27, 2013
August Hens wint Lifetime Achievement Award
december 27, 2013
Show all

Korps Politie Suriname

Geen vorderingen in zaak vermiste Afonsoewa

Maria Afonsoewa wordt nog altijd vermist. Er zijn nog geen vooruitgang geboekt in het onderzoek, bevestigt de politie. Woordvoerder Humphrey Naarden zegt aan de Ware Tijd nog niets te hebben vernomen van de instanties die bezig zijn met de zaak. Afonsoewa wordt sedert 14 december vermist. De 24-jarige vrouw die in verwachting is, vertrok van huis met de mededeling dat ze naar Sunny Point project ging om kleren te halen.

Nadat ze vertrok vond een huisgenoot een brief waarin onder andere staat dat als haar huisgenoot haar niet meer ziet, ze dood is. De brief is vermoedelijk door Afonsoewa achtergelaten.

 

Voetganger  dodelijk aangereden

Een voetganger is gisteravond,omstreeks kwart over acht, aan de Coesewijnestraat aangereden door de bestuurder van een personenauto. De voetganger was nagenoeg opslag dood. Volgens verklaring van de 25 jarige autobestuurder reed hij op de rechter rijhelft van de Coesewijnestraat toen hij de voetganger aanreed die waarschijnlijk aan het oversteken was. Bij de politie bestaat het vermoeden dat de autobestuurder met een vrij hoge snelheid moet hebben gereden toen hij de voetganger aanreed. Dit vanwege het feit dat de auto zo’n 77 meters verder van de plek van de aanrijding tot stilstand is gekomen en het lichaam van het slachtoffer zo’n 19 meters verder van de plek van de aanrijding op het wegdek is aangetroffen.

Het slachtoffer had een kniebroek aan met daarin zwart en groen verwerkt. Hij droeg ook een rood,geel,groene buikruim(zogenaamde riem in rasta kleuren). Op het ontzielde lichaam van het slachtoffer zijn ook tatoeages te zien. In zijn linker bovenarm is het woord”ENOPOPIN” getatoeeerd. In zijn linkerborst heeft hij een tatoeage in de letter S. En in zijn rechter onderam de naam WANJA met daaronder een hart dat doorboort wordt door een pijl.

Het rijbewijs van de bestuurder is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd en de auto is voor herkeuring in beslag genomen.

Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Flora. Aan getuigen van deze aanrijding wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van het bureau Flora. Dit bureau is te bereiken op de telefoonnummers 5307507 of 5301170.

 

 Bolletjes slikster aangehouden

De 38 jarige passagierster  Wynette V. is gisteren door het BID-Team van de politie aangehouden op de J.A.Pengel internationale luchthaven. Zij is aangehouden nadat gebleken is dat zij cocaïne bolletjes geslikt heeft. Zij wilde op die manier cocaïne naar het buitenland smokkelen. Wynette heeft toegegeven dat zij meer dan 120 cocaïne bolletjes geslikt heeft. Zij is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Anti Narcoticabrigade. Zij is intussen in verzekering gesteld. Zij bezit de Surinaamse nationaliteit.

 

Straatrovers in de kraag gevat

De 30-jarige Navaro G. en de 25-jarige Mario P. zijn vanmorgen door de politie aangehouden aan de Waterkant. Dit gebeurde kort nadat zij een man beroofd hadden van diens zaktelefoon en een geldsbedrag. Zij beroofden de man onder bedreiging met een mes.  De zaktelefoon is terug gevonden. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Centrum.

 

Steekpartij te langatabiki

Een Braziliaanse man bekend als Maleko is vanmorgen door een andere Braziliaan in de borststreek gestoken met een scherp voorwerp. Dit incident vond plaats te Toematoe in het Langatabiki gebied. Maleko raakte zwaar gewond en is voor medische hulp overgebracht naar Frans-Guyana. De verdachte is na zijn daad gevlucht. Er wordt gewerkt aan zijn opsporing en aanhouding.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.