DOE presenteert verkiezingsprogramma
maart 20, 2020
Sportverslagen – 20 maart 2020
maart 20, 2020
Show all

Geen toename coronagevallen

Nog steeds sprake van vier bevestigde besmettingsgevallen
Geteste patiënten in stabiele toestand

Het aantal bevestigd coronagevallen staat nog steeds op vier. Dit heeft Volksgezondheidsdirecteur Cleopatra Jessurun vrijdagmiddag gezegd tijdens de dagelijkse COVID-19 persmeeting. Tot zover zijn andere suspecte gevallen negatief getest.

In het kader van het verscherpen van de preventie beschermingsmaatregelen worden nog meer plekken gesloten waar meer dan 100 personen samen kunnen komen. Dit zijn plaatsen zoals de Jodenbreestraat waar marktventers naartoe zijn getrokken nu de overdekte Centrale Markt op slot is. Het is een onvermijdelijke maatregel zegt de districtscommissaris van Paramaribo Noordoost Mike nerkust.

Kolonel Jerry Slijngaard van het NCCR ging in op het bericht over een op handen zijnde avondklok die vanaf zaterdag in zou gaan: volgens het gerucht van 09:00 in de avond tot 06:00 ’s ochtend. Slijngaard zegt dat niets minder waar is. De regering, in het bijzonder het Nationaal Covid-19 Management Team, houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten, maar een avondklok instellen is niet aan de orde.

Het Nationaal Covid-19 Management Team blijft een beroep doen op de gemeenschap zich te houden aan de ingestelde maatregelen teneinde de verspreiding van het coronavirus type Covid-19 in te dammen.

Comments are closed.