‘Geeft teugels uit handen’, zegt ABOP-parlementariër Belfort

10 Mobiel – Thersa Wong Swie San – 24 augustus 2021
augustus 24, 2021
Coronavirus (COVID-19):
augustus 25, 2021
Show all

‘Geeft teugels uit handen’, zegt ABOP-parlementariër Belfort

ABOP-parlementariër Edward Belfort die de protestactie van 1:6 dinsdag bijwoonde en ondersteunde, roept de regering op om de eer aan zichzelf te houden. Alhoewel de opkomst niet was zoals verwacht laten de leiders zich niet uit het veld slaan. Het beleid van de regering Santokhi/Brunswijk is funest voor het volk zeggen ze. Belfort, die op persoonlijke titel meedeed aan de actie zegt dat er beter nieuwe verkiezingen kunnen komen, daar de regering niet in staat blijkt de crisis aan te kunnen.

Daar de verwachte massa-opkomst uit is gebleven zijn de leiders van plan hun strategie aan te passen. Het betekent gewoon dat er harder moet worden gewerkt om mensen op de been te krijgen.

Vakbondsman Imro Edam, een van de trekkers van 1:6, en daarvoor assembleelid Edward Belfort. In het weekeinde waren er gesprekken met president Santokhi. Daarbij is aan de delegatie van de protesterende bonden meegedeeld dat de enige voorlopige oplossing is, om de geplande verhogingen voor drie maanden aan te houden. Dat bod is door 1:6 van de hand gewezen.

Comments are closed.