Gang naar verkiezingen loopt goed zegt BiZa minister Noersalim

Minister Gopal: Sportpaspoort voor Suriname om hoger op te komen internationale sportwereld
november 19, 2019
Opbrengst Su Aid 2019 bestemd voor operationele ziekenhuizen
november 19, 2019
Show all

Gang naar verkiezingen loopt goed zegt BiZa minister Noersalim

Over bijkans 6 maanden gaat Suriname naar de Stembus. Minister van Binnenlandse Zaken, Mike Noersalim is tot aan dit moment tevreden over de afwerking van de verkiezingskalender. Media Voorlichting en Communicatie, ICT, maar ook de commissie Nationale Veiligheid zijn een greep uit het aantal actoren die nauw zijn betrokken bij het verkiezingsgebeuren. Deze werkgroepen ook wel verkiezingscommissies genoemd, werken volgens de minister een strak schema af, allemaal in het teken van een goed verloop van de verkiezingen in mei 2020.

Ook het Centraal Bureau voor Burgerzaken vervult een belangrijke taak bij de verkiezingen. Noersalim geeft de verzekering dat onder andere de afdelingen Straatnaamborden, Legger en ID kaarten op scherp zijn.

U hoorde BiZa minister Mike Noersalim in gesprek met Radio10. Sinds de installatie van de verschillende werkgroepen voor de verkiezingen in 2020 eerder dit jaar is volgens de bewindsman behoorlijk wat werk verzet. Volgens Noersalim zal niets aan het toeval worden overgelaten om in mei van het volgend jaar een van de beste verkiezingen ooit te organiseren.

Comments are closed.