Fundraising dinners Suriname Culinary Team weer van start

Nog altijd betalingsachterstand bij Naschoolse Opvang
januari 23, 2014
BOG controleert keukens naschoolse opvang op reguliere basis
januari 23, 2014
Show all

Fundraising dinners Suriname Culinary Team weer van start

De Suriname Chefs Association is weer gestart met haar fundraising dinners om het nationaal culinair team weer te laten participeren aan de Taste of the Caribbean Competition in Miami. De eerste dinner in Spice Quest op 14 januari was een groot succes. Het team dat vorig jaar goed gepresenteerd heeft wil dit jaar een treetje hoger. Vandaar dat zij ook meer gaat spelen met de vele smaken die Suriname heeft en de verschillende ingrediënten.

Tijdens het taste of the Caribbean evenement zullen meer dan 10 teams uit het Caribisch gebied het tegen elkaar opnemen in een culinaire team competitie, bartender competitie en pastry chef competitie. Elk deelnemend team vertegenwoordigt een Caribisch (ei)land. Elk land heeft individuele wedstrijden gehouden om hun nationaal team te selecteren.

Het team dat Suriname zal vertegenwoordigen in Miami bestaat momenteel uit: Tirsa Braumuller, Giovanni Asmo, Jethro Wirht, Michel Blackson, Sherwin Alexander, AlgerayRavenberg, de team coördinator, de team trainer en de PR officer. Ter voorbereiding op het evenement organiseert elk (ei)land twee wekelijkse dinners om hun team goed voor te bereiden en de saamhorigheid te verankeren. Daarnaast zijn de dinners ook bedoeld om geld te vergaren voor dekking van de kosten naar en tijdens de wedstrijdenin Miami. Deze zijn geraamd op US$ 33,000.00. Het eerstvolgende diner is gepland voor Dinsdag 28 januari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.