Financiën minister komt met maatregelen ter gezondmaking economie

President informeert gemeenschap binnenkort over economische maatregelen
september 5, 2015
Avond Tweedaagse vrolijk van start gegaan in Nickerie
september 5, 2015
Show all

Financiën minister komt met maatregelen ter gezondmaking economie

Financiën minister Gillmore Hoefdraad gaat voor een complete zuivering van het financieel apparaat. Zijn prioriteiten ter gezondmaking van de Surinaamse economie omvatten onder meer: het wegwerken van de enorme betalingsachterstand aan schuldeisers, de begroting voor het dienstjaar 2016 opstellen en gaan naar efficiënt besteden van het staatsinkomen.

Wat het laatste betreft zijn door Hoefdraad duidelijke afspraken met alle ministers gemaakt. Geen enkele minister  mag zonder duidelijke afstemming, zij het met of zonder medeweten van het ministerie van Financiën, een financiële overeenkomst met derden aan gaan.

2 Comments

  1. Susi Gadjoe schreef:

    Hoe gaat u dat doen ??? Ik moet het niet gaan voelen in mijn Zak want wat ik krijg aan salaris is om uit te komen voor twee weken???? U heeft toen 80.000 duizenden opgestreken
    en zit goed in het zadel!.

  2. Minister Gillmore Hoefdraad :Verbeter de wereld, begin bij jezelf!! lever de helft van je salaris in ten behoeve van de staatskas! Dan hoeft t volk t gelag niet te betalen. T volk laten betalen vo jullie luxe leven??Nonsens! Ik word kotsmisselijk van hypocrieten.