August Boldewijn: ‘Samenwerking stremt partij ideologie’
maart 2, 2014
Opnieuw zelfmoord bij politie
maart 2, 2014
Show all

Finalisten songfestival scholieren bekend

De finalisten van het McDonalds Nationaal Scholierensongfestival zijn bekend. Bij de voorronde in de Anthony Nesty sporthal  vrijdag hebben Jair Lang, Daniel Boyce, Stephanie Limon, Ketura Bruch, Drusilla Bruch, Serquino Ijspol, Negesty van Gee, Chiara Seedorf, Amani Verwey (Adika) en Dina Aselie de finale gehaald. Ook Kadisha Hok A Hin, Semaya Varsenburg, Geniva Dongor, Ruchanelle Haas, Chanice Mahalla en Jelissa Sumter behoren tot de gelukkigen die vrijdag van de jury te horen kregen dat ze doormochten.

Organisator Bryan Bijlhout heeft ook twee ‘wildcards’ uitgedeeld. Ilaisa Ghisaidoobe en Jimara Tjin Kon Kiem, die niet door de jury zijn gekozen, mochten van Bijlhout ook door naar de finale, omdat zij volgens hem even goed waren als de anderen en dus een kans verdienden.

De jury bestond uit voorzitter Robby Graanoogst, Olsthen Cadogan, Humphrey Koulen, Ruth Oldenstam, Patricia Pocorni, Steven van Frederikslust en Kenneth Moerlie.

Rumarlo Lont, de winnaar van het vorig jaar, gaat tijdens de finale zijn titel verdedigen. De finale van het Nationaal Scholierensongfestival is op 29 maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.