Fernandes Bakkerij vier 55 jaar met kick off Pop Up Beurs

Dagbladen overzicht donderdag 12 april 2018
april 12, 2018
Yellow Birds trekt stand gelijk in dames basketbalfinale
april 12, 2018
Show all

Fernandes Bakkerij vier 55 jaar met kick off Pop Up Beurs

Fernandes bakkerij is een organisatie die niet meer weg te denken is in de Surinaamse samenleving. Op 4 juli van dit jaar, bestaat Fernandes Bakkrij 55 jaar. Zo lang zorgen zij ervoor dat wij dagelijks worden voorzien van vers brood en anderen brood en banket gerelateerde producten.

Jennifer Dunker is marketing coördinator van Fernandes Bakkerij. En zij geeft aan dat om de jaardag van de bakkerij in te luiden er vandaag een Pop Up beurs wordt georganiseerd met voldoende activiteiten. Aan de viering van het 55 jarig bestaan is er ook een brood campagne gekoppeld met als thema: Beter met Bruin, om het gebruik van bruinbrood te stimuleren.

Diëtistenpraktijk Mensana is aangetrokken om tijdens de campagne de vele voordelen van het eten van Bruinbrood bekend te maken. Mariska Tai a Pin van Mensana geeft aan dat het vooroordeel bestaat dat bruinbrood niet voor eenieder geschikt is. Dat is absoluut niet waar.

Mariska Tai a Pin diëtiste bij Mensana en daarvoor Jennifer Dunker, zij is marketing coördinator van Fernandes Bakkerij.

In verband met het 55 jarig bestaan van Fernandes Bakkrij op 4 juli wordt het feest jaar ingeluid met een Pop Up Beurs, vandaag aan de Ringweg Zuid bij de Fernandes Warme Bakker. Al vanaf 4uur ’s middags mogen mensen zich aanmelden om deel te nemen aan de vele activiteiten. Deze Pop Up beurs zal gedurende de promotiecampagne op verschillende plekken komen te staan. Ook de districten zullen niet vergeten worden.

Comments are closed.