Faizel Abdoelgafoer staat DNA kandidatuur Paramaribo af voor Raynel Enfield

Kunstveiling in Nederland voor woonzorgcentrum dementerenden in Suriname
april 9, 2015
Landelijke inschrijving kandidaten politieke partijen op Hoofd Stembureau’s
april 9, 2015
Show all

Faizel Abdoelgafoer staat DNA kandidatuur Paramaribo af voor Raynel Enfield

Faizel Abdoelgafoer, ondervoorzitter van de NDP Jongerraad, heeft besloten plaats te maken voor Raynel Enfield, een andere prominente NDP jongere. Dit maakte hij kenbaar in een brief aan NDP-voorzitter Desi Bouterse. Een passage uit de brief:

“Gelet op mijn verantwoordelijkheid als ondervoorzitter van de NDP jongeren en vertegenwoordiger van de NDP jongeren in het Management Team, deelt ondergetekende u mede dat hij de welverdiende plek op de DNA kandidatenlijst in Paramaribo beschikbaar stelt aan de heer Raynel Enfield, voorzitter NDP jongeren Paramaribo. Met deze stap hoop ik een bijdrage te leveren aan het waarborgen van de saamhorigheid, eenheid en vrede binnen de NDP. Ik dank u en allen die mij ondersteunen, voor het in mij gestelde vertrouwen”.

Abdoelgafoer was op plek 17, als lijstduwer, gekandideerd op de NDP kandidatenlijst voor Paramaribo. Echter ontstond onder de NDP jongeren afdeling Rainville ruis. Die stelden zich op het standpunt, dat hoewel zij niets hadden tegen de 17 NDP DNA kandidaten voor Paramaribo, ze vonden dat Enfield vanwege zijn bijdrage aan en inzet voor de partij, een plek verdiende op de kandidatenlijst. De NDP-jongeren uit Rainville schermden met een handtekeningenactie te beginnen, om hun lobby, bij het NDP hoofdbestuur voor Enfield, kracht bij te zetten. Zover hoefde het evenwel niet te komen, aangezien Faizel Abdoelgafoer zijn kandidatuur introk en ruimte maakte voor Enfield.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.