10 mobiel – Joey Dragman – 5 februari 2018
februari 6, 2018
Dagbladen overzicht woensdag 7 februari 2018
februari 7, 2018
Show all

Erwin de Vries met staatseer begraven

‘Tak Tori Neti’ in Congreshal

Kunstenaar Erwin de Vries wordt woensdag met staatseer begraven. Dat bevestigt Odette Miranda namens de familie. Er is geen singi neti zoals gebruikelijk, daarom heeft het directoraat Cultuur spontaan besloten een ‘Tak Tori Neti’ te houden. Dat gebeurt vanavond in de Congreshal.

In de Congreshal is vanaf vandaag ook een condoleanceregister geopend. Het is woensdag ook mogelijk om het te tekenen en dat van 08.00u tot 12.00u. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het condoleanceregister in ’t Vat te tekenen. De uitvaartplechtigheden beginnen woensdag om 13.00u op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

De familie doet een beroep op belangstellenden om in fleurige kleding naar de uitvaartdienst te komen. Ook wordt er in plaats van bloemen een donatie gevraagd voor de kankerstichting.

Odette Miranda, over de activiteiten rondom de uitvaart van Erwin de vries. De rouwdienst in KKF zal live-gestreamd worden via de website van Apintie Radio en TV. Erwin de Vries overleed vorige week woensdag op 88 jarige leeftijd.

Comments are closed.