Enver heeft geen spijt van lied ‘Zoveel jaren Front’

DNA eist duidelijkheid over ontslag Gersie
februari 20, 2019
Minister Ferrier gaat in gesprek met leiding NATIN
februari 20, 2019
Show all

Enver heeft geen spijt van lied ‘Zoveel jaren Front’

Artiest uit misnoegen over huidig beleid op Facebook

 

De artiest Enver Panka die onlangs op Facebook zijn misnoegen heeft geuit over de huidige situatie in het land, zegt dat hij gewoon eerlijk is geweest. Hij vindt het misplaatst dat zijn kritiek in een bepaald licht wordt geplaatst. Een aantal jaren terug, bracht de rapgroep T.I.K, waarvan Enver toen deel uitmaakte, het rapnummer ‘Zoveel jaren Front’ uit. Daarin werd het beleid van de toenmalige Nieuw Front-regering op de korrel genomen. Zonder tegenover Radio 10 in de finesse te treden over zijn onvrede vandaag de dag, stelt Enver dat het zijn recht is die te uiten.

De artiest zegt helemaal geen spijt te hebben van het kritisch rapnummer van toen. Hij weet echter niet of hij ooit weer eens aan een soortgelijk lied zal meewerken.

Enver Panka, in reactie op de kritiek die losbarstte op sociale media waar hij zijn persoonlijke mening weergaf over de situatie in Suriname, anno 2019. Hij zei onder meer in zijn Facebookpost: ‘Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik wil dit land echt uit nu. Eenieder klaagt van de situatie hier en oprecht ook want we voelen het’, aldus Panka.

Comments are closed.