NAKS herdenkt kawina-icoon Johan Zebeda
april 15, 2019
Centrale Bank en bankiersvereniging manen tot kalmte
april 15, 2019
Show all

Emanuel Scheek directeur Campus Village

Emanuel Scheek is de eerste directeur van het Student Housing Campus Village. De aanstelling van Scheek was op 8 april. De nieuwbakken directeur zegt te zullen werken aan de verzelfstandiging van de Village. Daarvoor moeten meer studenten zich er inschrijven. Volgens een persbericht van het NII, waarin de aanstelling van Scheek werd aangekondigd, zijn reeds ongeveer 15 studenten gehuisvest op de campus. Scheek wil het aantal opkrikken.

De 28-jarige directeur is tevens studentenvertegenwoordiger in het bestuur van de Anton de Kom Universiteit. Volgens hem is het een goede combinatie, want hij is als geen andere in staat de noden van de studenten te begrijpen en weet precies waar de schoen wringt. Toch was hij verrast met de aanbieding van de functie.

Emanuel Scheek, directeur van de Student Housing Campus Village van de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Hij zegt zich in te zullen zetten bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren die op hun beurt het land tot bloei moeten brengen.

Comments are closed.