Elf nieuwjaarsbaby’s in drie ziekenhuizen

The Ultimate Magic 20 – 2017
december 31, 2017
Verkopen oudejaarsviering vallen mee
januari 1, 2018
Show all

Elf nieuwjaarsbaby’s in drie ziekenhuizen

Terwijl duizenden feestten op nieuwjaarsdag stond het personeel in de verloskamers van de ziekenhuizen klaar om nieuwjaarsbaby’s te verwelkomen. In drie hoofdstedelijke ziekenhuizen zijn elf kinderen geboren op de eerste dag van het jaar: acht jongens en drie meisjes.

 

’s Lands Hospitaal heeft maandag de geboorte van vier gezonde baby’s mogen registreren. Volgens communicatiemedewerker Lorenzo Irion maken alle vier kindjes het heel goed. Het eerste kind, een jongetje zag het levenslicht om drie minuten over vijf in de ochtend op de verlosafdeling. Zijn ouders gaven hem de naam Ipiël Pomba. In totaal zijn er drie jongens en een meisje geboren.

 

In het St Vincensius Ziekenhuis zagen drie baby’s het levenslicht, van wie twee jongens en een meisje. Ook zij zijn kerngezond. Het Diakonessenhuis heeft ook vier geboortes geregistreerd op nieuwjaarsdag, namelijk drie jongens en een meisje. “Zij maken het allemaal goed en zijn gezond” , vertelde een vroedvrouw op de afdeling.

 

Het Streeksziekenhuis Nickerie heeft geen nieuwjaarsgeboorte geregistreerd. Hoeveel pas geborenen het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft geregistreerd is nog niet bekend.

Comments are closed.