Eerste workshop UN-‘Youth Challenge’ gehouden

Traditionele natuurkennis steeds meer uit de conventionele sfeer
maart 9, 2020
Sportverslagen – 9 maart 2020
maart 9, 2020
Show all

Eerste workshop UN-‘Youth Challenge’ gehouden

De eerste workshop van de Generation Unlimited Youth Challenge is voorbij. Het werd afgelopen zaterdag gehouden in de Lalla Rookh Ballroom. Het startsein voor de UN Youth Challenge werd op 13 februari gegeven. De bedoeling is jongeren van 14 tot en met 24 jaar uit te dagen om met creatieve oplossingen te komen voor problemen die de samenleving raken. Mahogany Neede, Communications Officer van Unicef Suriname, legt uit wat deze wedstrijd voor jongeren precies in petto heeft.

U hoorde Mahogany Neede, Communications Officer van Unicef Suriname. Unicef is het Kinderfonds van de Verenigde Naties en deze werk-arm zorgt ervoor dat de rechten van kinderen wereldwijd worden gerespecteerd. De eerste workshop was een infoworkshop om de jongeren te helpen bij het invullen van hun toelatings- of aanvraagformulier. Er waren minder jongeren dan verwacht en dat noemt Neede jammer.

Deelname aan de Generation Unlimited Youth Challenge is nog altijd mogelijk. Geïnteresseerden kunnen deze week nog bellen naar Stichting The Back Lot of naar Unicef Suriname, appen kan ook naar het nummer 8899644. Op 16 maart moeten alle deelnameformulieren binnen zijn om de selectieprocedure te starten en daaruit zullen 50 jongeren worden geselecteerd om naar een bootcamp te gaan.

Comments are closed.