Eerste twee maanden afgesloten met tien verkeersdoden

Mangrove rehabilitatie moet delen van kust Bigi Pan redden
maart 1, 2018
Internationale steun vrouwelijke ondernemers districten
maart 1, 2018
Show all

Eerste twee maanden afgesloten met tien verkeersdoden

Twee personen overlijden in ziekenhuis na aanrijding

Jeugdige bromfietser geen verkeersdode; senioren autobestuurder wel

Barometer naar 11 met eerste verkeersdode in maart

 

Januari en februari, de eerste twee maanden van het jaar, zijn afgesloten met tien verkeersdoden. Het laatste slachtoffer van februari is de 83-jarige Erwin Tilburg. Die overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, opgelopen bij een aanrijding op 16 februari in Commewijne. Bij dit verkeersongeluk overleed één persoon ter plekke, terwijl drie personen werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar overleed Tilburg op 28 februari.

Inmiddels meldt Starnieuws vandaag de eerste verkeersdode in maart. Een vrouw heeft vannacht het leven gelaten bij een ongeluk, ter hoogte van Matta, op de Weg naar West-Suriname. Hiermee staat de verkeersbarometer voor 2018 op elf.

De vijftienjarige bromfietser Avinash Jokhoe, die op nieuwjaarsdag betrokken was bij een aanrijding, is op 26 februari in het ziekenhuis overleden. Hij werd op de bewuste dag door een auto aangereden aan de Tilakdariweg en met zwaargewond afgevoerd. Echter wordt hij niet gerekend tot een verkeersdode. De regels van de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (Paho) stellen dat slachtoffers die na een maand of langer komen te overlijden, niet worden gerekend tot verkeersdode.

Comments are closed.