Eenheid en bundeling boodschap van PL in Nickerie

Dagbladen overzicht – 23 april 2019
april 23, 2019
SWM trekt nu ook door geoccupeerde gebieden
april 23, 2019
Show all

Eenheid en bundeling boodschap van PL in Nickerie

Paul Somohardjo, voorzitter van de Pertjajah Luhur (PL) heeft zaterdag in Nickerie, op de Paasfeestvergadering van de partij, het belang van eenheid en bundeling aangehaald. De woorden samenbundeling en samenwerking vormden de rode draad in zijn toespraak. Volgens Somohardjo gaat dit recept de huidige machthebbers in mei 2020 naar huis sturen.

Quote…………………………Somohardjo/ boodschap Nickerie

Die eenheid lijkt niet haalbaar. De PL-voorman sprak zijn teleurstelling uit over het gedrag van zogenoemde politieke vrienden. Specifiek noemde hij de VHP. Volgens de politieke leider zouden leden van die partij in het district, geruchten aan het verspreiden zijn dat de PL ‘op sterven na dood’ ligt. Somohardjo zegt deze lijn eerder te verwachten is van een politieke vijand.Q

PL-leider Paul Somohardjo. Op het terrein waar de Paasactiviteit plaatsvond gaat een sociaal-cultureel sportcentrum verrijzen. Diverse partijtoppers die ook het woord hebben gevoerd gaven enkele voorbeelden van de oplossingsmodellen die intern zijn bedacht om de economie van het land te herstellen, indien Pertjajah Luhur in 2020 regeermacht verwerft.

Comments are closed.