10 Mobiel – Mitchell Kisoor – 1 april 2019
april 1, 2019
Actiemodel onderwijsinspecteurs blijft ongewijzigd
april 1, 2019
Show all

Earth Hour: meer dan een moment

De gedachte achter Earth Hour is dat de samenleving als geheel moet zorgen voor de natuur, in de strijd tegen klimaatsverandering. Dat was de boodschap die de vertegenwoordiger van het Wereld Natuur Fonds (WWF) Jerrel Pinas zaterdag uitsprak op Onafhankelijkheidsplein. Pinas is van mening dag Earth Hour meer dan een moment is en als zodanig moet elke individu zorgen dat de planeet aarde minder wordt vervuild.

De minister van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T), Stephen Tsang, gaf de deelnemers aan de herdenking van Earth Hour mee dat het een grote taak is. Klimaatverandering is een grote bedreiging voor het milieu. Volgens Tsang heeft zijn departement enkele maatregelen getroffen tegen de gevolgen ervan.

Milton Meinzak die participeerde aan het evenement op het plein ziet eerder dat het een maandelijkse activiteit wordt, zodat de bewustwording beter op gang kan komen.

Milton Meinzak en daarvoor de minister van Handel, Industrie en Toerisme, Stephen Tsang alsook Jerrel Pinas, Forrest coördinator van het WWF in Suriname. In 2007 zijn de eerste activiteiten rond Earth Hour in het land gehouden. Het thema dit jaar was #Connect2Earth.

Comments are closed.