Earth Hour beleeft vierde wandelloop in Suriname

Dagbladen overzicht – 29 maart 2019
maart 29, 2019
Jubileum Sportdag voor kinderen met een beperking in Wanica
maart 29, 2019
Show all

Earth Hour beleeft vierde wandelloop in Suriname

Naar aanleiding van Earth Hour houdt World Wide Fund (WWF) zaterdag 30 maart voor de vierde keer een wandelloop. Dat in samenwerking met The Back Lot, Staatsolie, Fernandes Company en Unicef. Tijdens Earth Hour, ook bekend als Het Uur der Aarde, is het gebruik dat wereldwijd huishoudens en bedrijven voor een uur de verlichting uitdoen en elektrische apparatuur niet gebruiken. In Paramaribo starten de activiteiten om 17:00u in de middag bij Wees Paraat, het hoofdkwartier van de Boys Scout Suriname, aan de Eddy Brumastraat. Daar komt de grote aardebal aan, zegt Jerrel Pinas, WWF Forest Coördinator.

Volgens Pinas is er een kleine vooruitgang te merken, maar is er nog werk aan de winkel voor wat betreft de milieubewustwording onder Surinamers. Vandaar het thema voor dit jaar #Connect2Earth.

Jerrel Pinas, WWF Forest Coördinator. Het WWF is hoofdsponsor en initiatiefnemer van de Earth Hour wandelloop. Op 30 maart is het de bedoeling dat van halfnegen tot halftien in de avond de lichten worden uitgedaan, om solidariteit met de Aarde te tonen.

Comments are closed.