Duurzame sectoren tijdens kabinet Bouterse 1 onvoldoende benut, vindt PALU-voorzitter Hok

Dagbladen overzicht 07 november
november 7, 2015
Enkele honderden dialysepatiënten kunnen binnenkort niet meer behandeld worden
november 7, 2015
Show all

Duurzame sectoren tijdens kabinet Bouterse 1 onvoldoende benut, vindt PALU-voorzitter Hok

De Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie, de PALU, vindt dat het Kabinet Bouterse – Ameerali weinig tot niets heeft gedaan om de duurzame sectoren een kans te geven. Sectoren als toerisme, visserij en landbouw zijn volgens voorzitter Jim Hok in de vorige regeerperiode flink “ondersneeuwt” geraakt.

Hok wijst het accent dat toen is gelegd op voornamelijk de opbrengsten uit de goud- en oliesector als oorzaak hiervoor aan.

3 Comments

  1. Misman Aliredjo schreef:

    Nu kom je me dat vertellen.

  2. Crosby Dompig schreef:

    Fa deng mang dis tja dre ai.
    Pampoeg wiri gro tap grasi ma a kibri eng bere ini a grasi baka teng di en knopo lusu son lep eng fesi o tak dat na a siri har watra.

  3. Mosterd na de maaltijd. Een ding is deze politicus vergeten te vertellen. De regering, bestaande uit verschillende politieke partijen, kon ook niet veel doen vanwege chantage praktijken, die de ontwikkeling hebben bemoeilijkt. Denk maar aan de MC, in combinatie met AC (ABOP) en VA (PL), die enkele ministeries onder beheer hadden, en vroeg of laat de regering Bouterse 1 een vervroegde verkeizingen zouden kunnen verplichten, hetgeen bijna was gelukt. Nu heeft de paarse partij met 26 zetels een beter overhand…. en hopelijk kunnen zij nu beter de zaken managen dan voorheen. In elk geval behoort de plannen van PALU niet meer als prioriteit, dus zal de partij haar krachten geven via de zijlijn.