Drugsverdachten ingerekend

Diverse bus- en boothouders vandaag uitbetaald
december 4, 2013
OAS geen bemoeienis met waarheidscommissie
december 4, 2013
Show all

Drugsverdachten ingerekend

De politie heeft in vier afzonderlijke zaken tussen afgelopen donderdag en maandag overtreders van de wet verdovende middelen aangehouden en in verzekering gesteld. Het gaat om R.M. (37), J.A. (28), G.S. (29), de 27-jarige A.G. en de 53-jarige E.J.

Donderdag is de 37-jarige R.M. aangehouden door de Anti Narcotica Brigade in Weg naar Zee. Deze verdachte werd sinds 2010 gezocht voor de overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Volgens de politie probeerde hij ruim 18 kilogram cocaïne naar Nederland te exporteren in massala. Eerder is een comparant van hem aangehouden die nu een gevangenisstraf uitzit.

Maandag vond de politie 12.7 gram cocaïne en 7.3 gram marihuana bij de 28-jarige J.A. en de 29-jarige G.S. Zij zijn in verzekering gesteld en de drugs die ze bij zich hadden zijn in beslag genomen.

De politie heeft diezelfde dag in nog twee uitzonderlijke gevallen de 27-jarige A.G. en de 53-jarige E.J. aangehouden. In het plafond van de woning van A.G. in Uitkijk zijn 31 wikkels met marihuana aangetroffen die samen 60 gram wegen.

In het district Para is E.J. aangehouden omdat hij 2, 1 gram cocaïne en 166 gram marihuana bij zich had. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en de drugs zijn in beslag genomen. De Anti Narcotica Brigade onderzoekt de zaken verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.