Vandaag In Het Verleden
februari 3, 2014
Sport 03 februari
februari 3, 2014
Show all

Politie Berichten 03 februari

Drie arrestanten ontvlucht

Drie arrestanten zijn vrijdagontvlucht uit het cellenhuis van het politie bureau Uitvlugt.

Het gaat om Rutchen J. Harvey B en Jason R, die alle drie worden verdacht van gekwalificeerde diefstal. De arrestanten zagen tijdens het “luchten” hun kans schoon om het ijzerwerk, dat boven de “Luchtruimte” is aangebracht door te knippen en op de vlucht te slaan. De mannen worden door de politie opgespoord.

 

Onbekende man overleden in het ziekenhuis

Een man van vermoedelijk Chinese afkomst zaterdag in kritieke toestand is gebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis is overleden. De man, gekleed in een witblauwe korte broek en verwondingen op het lichaam vertoonde, is door twee andere vermoedelijk Chinese mannen bij de SEH achter gelaten. De mannen, die het slachtoffer naar de afdeling SEH hebben begeleid, zijn weggegaan zonder hun personalia en dat van het slachtoffer door te geven aan de dienstdoende hulpverleners.

De politie vraagt om medewerking vanuit de burgerij om te komen achter de identiteit van de man. Degene die relevante informatie heeft kan contact te maken met de recherche van het politie bureau Geyersvlijt, de Centrale Meldkamer of met het dichtstbijzijnde politiepost. Hetzelfde geldt voor informatie van de twee onbekende begeleiders van de overleden man.

 

Wegomlegging voor inauguratie nieuwe legerbevelhebber

In verband met de inauguratie van de nieuwe legerbevelhebber Ronni Benschop zal op dinsdag 4 februari, zal het verkeer vanaf zeven uur worden omgelegd in de buurt van de Memre Buku kazerne aan de Verlengde Gemenelandsweg. Aan weggebruikers wordt gevraagd hiermee rekening te houden. De politie zal aanwezig zijn om de nodige aanwijzingen te geven en rekent op de medewerking van alle weggebruikers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.