Doekhie roept op tot orde binnen criketsport

Staatsolie: Studie boeren Saramacca niet deugdelijk
november 2, 2017
Lavenberg nieuwe stichtingsvoorzitter Marwinaziekenhuis
november 2, 2017
Show all

Doekhie roept op tot orde binnen criketsport

Verenigingen krijgen grote hoeveelheid sportmateriaal

Bijkans 25000 euro aan cricket attributen zijn woensdag door de Wingroep overhandigd aan de 7 actieve cricket verenigingen in Nickerie. Deze nieuwe spullen zijn verzameld in Nederland door Sigfried Mangal van NedCar lines en door tussenkomst van parlementariër Rashied Doekhie is de Wingroep gevraagd om te zorgen voor de distributie. Volgens Doekhie heeft hij opzettelijk niet voor gekozen de Nickerie cricketbond deze partij spullen te geven omdat er daar teveel fout zit. Al jaren kibbelen 2 besturen over de rechtmatigheid van de bond, de sport in het district bloed dood maar ook nationaal gaat er teveel fout vindt de parlementariër.

Niermal Badloed gewezen voorzitter van de Nickerie cricket bond en lid  van het bestuur van de windroep weerspreekt zaken al zou ook Nickerie duizend dollars hebben gehad van de ICC om cricket te ontwikkelen. Hij geeft wel toe dat er veel geld naar de  Nationale cricket bond  is gegaan maar dat de bond in Nickerie slechts 15000 srd per competitie kreeg.

Atione Elias voorzitter van de Wingroep riep tot slot cricket verenigingen die de sport weer actief willen beoefenen op om  zich ook aan te melden voor het in ontvangst nemen van spullen uit deze schenking.

Comments are closed.