HvJ beslist: Sapoen en Chitan moeten DNA zetel inleveren
maart 20, 2020
Geen toename coronagevallen
maart 20, 2020
Show all

DOE presenteert verkiezingsprogramma

Sluit samenwerking met NDP uit na 25 mei

De politieke partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) heeft donderdag haar verkiezingsprogramma gepresenteerd aan de media. In het programma staan centraal de aanpak van de economie, het milieu en de natuur, alsook het onderwijs en de gezondheidszorg. Bovenaan het lijstje prijkt echter nog steeds corruptiebestrijding, zegt DOE-voorzitter Steven Alfaisie. Suriname heeft de juiste nieuwe leiders nodig om het land uit de economische malaise te krijgen.

De partij, die streeft naar een herstel van de morele waarden en normen door middel van dienend leiderschap, is niet van plan om weer in zee te gaan met de Nationale Democratische Partij (NDP), na de verkiezingen van 25 Mei. De voorgaande samenwerking was een verkeerde inschatting en daaruit is een harde les geleerd, benadrukken zowel de huidige voorzitter Alfaisie als DNA-lid tevens ex-partijleider Carl Breeveld.

Tot zover bekend doet DOE in twee districten mee aan de komende verkiezingen; namelijk in Wanica en paramribo. Vaststaat is dat Carl Breeveld de kar voor de partij trekt in Paramaribo.

Comments are closed.