DNA lid Glenn Sapoen pleit voor subject subsidie sociale groepen bij verhoogde melkprijs

Stichting stop geweld tegen vrouwen houdt Mini informatiebeurs om bewustwording teweeg te brengen
september 7, 2017
600 jongeren doen mee aan verfraaiing van de stad
september 7, 2017
Show all

DNA lid Glenn Sapoen pleit voor subject subsidie sociale groepen bij verhoogde melkprijs

De verhoging van 1 liter melk van Srd 6,25 naar Srd 8,50 was noodzakelijk. Dit zegt NDP volksvertegenwoordiger Glenn Sapoen. Indien dit niet was gebeurt, zou de sector in ernsige problemen geraken stel de  parlementarier.

Voor behoud van de melk industrie en continuering van de bedrijfsvoering was het noodzakelijk om de prijs naar boven bij te stellen.van een liter melk te verhogen. Sapoen eist dan wel van de regering, de sociaal minder draagkrachtigen onder wie senioren burgers en zuigelingen, niet bloot te stellen aan de plotselinge aanpassing.Zijn voorstel is voor de bovengenoemde doelgroep desnoods een vorm van subject subsidie in te stellen.

Hoewel het dna lid van mening is dat de verhoogde prijs voor een liter melk noodzakelijk is, ziet hij in de toekomst graag dat de overheid op een ordelijke manier en op tijd de samenleving informeert over regeringsbesluiten en -beslissingen. Het was met name vakcentrale C-47 die behoorlijke kritiek had zich over de plotselinge verhoging van de melkprijs.

Comments are closed.