Dizzy vertegenwoordigt Suriname in battle warriors’ in Brazilië

Aankomend platform moet deugdelijk agrarisch beleid afdwingen
mei 19, 2016
Ricky Stutgard, hoofdbestuurslid DOE vindt dat de partij uit de regering moet stappen
mei 19, 2016
Show all

Dizzy vertegenwoordigt Suriname in battle warriors’ in Brazilië

B-Boy Dizzy gaat in september naar  Sao Paolo, Brazilië om Suriname te vertegenwoordigen bij de finale van ‘Battle Warriors’. Dit is een danswedstrijd voor b-boys, meer bekend als breakdancers. Het wordt dit jaar voor het eerst gehouden.

In april waren initiatiefnemers en organisatoren Megaman en Igor in Suriname om een kwalificatieronde te organiseren. Deze won Dizzy toen hij in de finale danste tegen de Franse Emric. Naast Suriname gaan de organisatoren ook een kwalificatie houden in Frankrijk, China, Peru en andere landen. En natuurlijk doet Brazilië ook mee.

“Ik ben me nu goed aan het voorbereiden naar de finale toe.” Voor Dizzy is dat het halve werk. Daar gaat hij zich nog moeten bewijzen. Het is hierna nog niet afgelopen voor Dizzy omdat hij ook is uitgenodigd in Peru, Belem, Frankrijk en China, waar hij gaat dansen. Hij wil er hard voor sparen daar te komen.

Vorig jaar was Dizzy al in Brazilië. Daar deed hij mee aan ‘Freestyle Session Latin America, waar hij en danspartner Shady tot the semifinale zijn gekomen.

Comments are closed.