Districtscommissariaat Para: “Maatregelen voor veilige vakantieperiode in place”

Carebaco games vandaag voortgang
augustus 27, 2019
VHP-fractieleider Chan Santhoki: “Samenspraak beste ingrediënt transactieprotocol”
augustus 27, 2019
Show all

Districtscommissariaat Para: “Maatregelen voor veilige vakantieperiode in place”

Het districtscommissariaat Para heeft de nodige voorzieningen getroffen voor een veilige vakantiebelevenis in het district. Dat zegt de districtssecretaris Max Moesan. Volgens hem is niets aan het toeval overgelaten. Zo is elke gecertificeerde oordhouder verplicht zich te houden aan de hygiënische voorschriften en lifeguards aanwezig te hebben. Ook zijn op tenminste twee strategische punten units van de politie die de veiligheid op de weg zullen monitoren.

Moesan roept weggebruikers op de geldende snelheidslimieten in de gaten te houden. Snelheidsduivels zullen zonder pardon worden aangepakt.

Op de vele bezoekers van de verschillende vakantieoorden wordt verder een beroep gedaan die bij vertrek netjes achter te laten. Het kost het commissariaat van Para op weekbasis ongeveer SRD 10.000 om al het vuil dat personen die het district voor hun plezier aandoen, op te ruimen. 

Max Moesan, de districtssecretaris van het commissariaat Para. Hij doet een beroep op zowel burger als vakantieganger om geen vuil uit de auto te gooien, daar dit als milieuvervuiling wordt bestempeld. Er zijn afvalcontainers waarin het thuishoort.

Comments are closed.